Kilpailuohjeet

Ohjeet päivitetty 4.5.2021

 

Kilpailu järjestetään Urjalan keskusurheilukentän ympäristössä. Tapahtuman parkkipaikoille on opastus Urheilukentäntieltä. Ohessa reitti- ja aluekartta.

Reitin kartta pdf

 

Kilpailun järjestämisen periaatteita on hiottu yhdessä Akaan terveystoimen tartuntatautivastaavan kanssa. Kilpailun aikana osallistujien pyydetään huomioimaan seuraavat seikat:

 • Kilpailujen yhteyteen suunniteltu aikuisurheiluliiton SM-kävelykisa joudutaan perumaan.
 • Kilpailuun saavat osallistua vain suomalaisten seurojen edustajat, emme voi ottaa kilpailun ulkopuolelle kansainvälisiä kisavieraita
 • Yleisöä emme voi ottaa tapahtumaan
 • Kisapaikalle saapuvien henkilöiden (kilpailijat, toimitsijat, huoltajat ja valmentajat) tulee sitoutua seuraaviin periaatteisiin:
  • Älä saavu alueelle, mikäli olet kipeä tai sinulla on hengitystieoireita.
  • Muista riittävä turvaväli (2 m) muihin ihmisiin kaikissa tilanteissa.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kädet tai käytä käsidesiä kentälle saapuessa ja saniteettitiloissa vierailtuasi. Käsidesiä on saatavilla alueella.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.
  • Kilpailualueella oleskelevien on käytettävä maskia (tai visiiriä, mikäli terveydellisistä syistä ei voi maskia käyttää), lukuun ottamatta kilpailijoita verryttelyjen ja kilpailun aikana.
  • Pukuhuoneet ja suihkut eivät ole käytettävissä.
 • WC:t sijaitsevat urheilukentän huoltorakennuksessa.

 

Kilpailukanslia

Kilpailukanslia sijaitsee urheilukentällä, ulkotiloissa, maalikameratornin alla.

Kilpailukanslian aukioloajat ovat la 29.5. klo 17-20 ja su 30.5. klo 7:30-14

 

Osanoton varmistus

Ohjeet osanoton varmistukseen tarkentuvat lähipäivinä

 

Kokoontuminen

Erillistä kokoontumista ei ole. Kilpailijat siirtyvät suoraan lähtöpaikalle 5 minuuttia ennen lähtöä.

 

Aikataulu

Lähtöjä on kaksi. Ensimmäinen klo 10.00 ja toinen klo 11.00.

 • Aikataulu tarkentuu lähipäivinä

 

Palkintojenjako

Palkintojenjako suoritetaan mahdollisimman nopeasti virallisten tulosten valmistuttua (heti sääntöjen määräämän protestiajan jälkeen). Palkintojenjakoon ei ole erillistä kokoontumista. Palkintojenjaossa ei suoriteta kättelyjä ja palkintopallit asetellaan kahden metrin välein toisistaan.

 

Majoitus

Urjalasta majoitusta voi varata Motelli Pentinkulmasta puh. 044 730 4020. Kisatarjouksena yhden hengen huone 58 euroa ja kahden hengen huone 70 euroa. Tarjouksen huoneista saa, kun varatessa mainitsee osallistumisen maantiekävelyn SM-kilpailuihin. Hinta sisältää aamupalan. Aamupala toimitetaan lauantai-iltaisin sunnuntaiaamua varten. Huomioitavaa on, että saapuminen tulee tehdä ennen klo 18, tämän jälkeen tapahtuvat saapumiset sovittava erikseen.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy runsaasti lähikaupungeista. Alle yhden tunnin ajomatkan päässä Urjalasta sijaitsevat esimerkiksi Tampere, Valkeakoski, Forssa, Hämeenlinna ja Loimaa.

 

In English 

Unfortunately due to the regional covid19 pandemic restrictions we can only allow Finnish athletes to take part in this competition.