Suunnistus

Tervetuloa kaudelle 2024

 

Suunnistus iltarasteilla

Urjalan Urheilijoiden iltarastit alkavat huhtikuussa ja jatkuvat syksyn hämärtyviin iltoihin asti. Jaoston toiveena on edistää pitkäaikaista perinnettä suunnistuksen parissa. Kilpailutoimintaa on hyvin vähän, joten pyrimme käyttämään iltarasteilta saatavat tuotot pääosin iltarastien pyörittämiseen. Jäsenmaksu menee pääseuralle, joten jos haluat tukea toimintaamme, voit antaa lahjoituksesi suoraan suunnistusjaoston tilille.

FI76 5494 0920 2328 59 

Karttamaksu 2024

Maksu on aikuisilta 6€, leimauskortti 3€. Alle 18-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Emit-kortin vuokra on ilmainen alle 16-vuotiailta. Vuoden 2024 kausimaksu on yhdelle 80€ ja perheelle 100€. Smartum tai Epassi (43044) käyvät maksuvälineinä. Kaikki maksut, myös kannatusmaksut, voi maksaa tilille 

FI76 5494 0920 2328 59 .

Emit -kortti

Suosittelemme oman Emit-kortin hankintaa. Vuokra on aikuisilta 3 euroa. Hukattu kortti on korvattava, maksu 50 euroa. Uusia kortteja voi ostaa Suunnistajan kaupasta; https://www.suunnistajankauppa.fi

Huom. Vanha leimasin saattaa ilmoittaa virheitä ltarasteilla.

Tulospalvelu

Suunnistustulokset ja muu materiaali tulee vain tälle sivustolle.  Kohdassa iltarastikalenteri on ajantasaiset tiedot ja iltarastien tulokset. Kesäaikana lähtöpaikka on avoinna kello 17-18.30. Maaliin odotellaan niin kauan kuin lähtijöitä on vielä maastossa. Keskeytykstapauksissa pitää aina käydä maalin kautta, ettei ketään lähdetä myöhemmin etsimään.
 

Mitä mukaan suunnistuksiin?

Maastokengät tai -saappaat, metsävaatteet jotka sopivat likuntaan. Kompassi, jos haluat käyttää sitä. Tasaraha ja muovi karttaa varten. Tarkista tapahtumapaikka netistä tai lehdestä. Tieto ohjaa sinut opastuksen alkuun, siitä eteenpäin seuraa opasteita. Opasteina käytetään yleensä rastilippuja. Paikan päällä saat ostaa kartan ja saat rastimääritteet, lainakortin leimausta varten ja muut ohjeet. Kartta kannattaa laitta muoviseen suojukseen.

Suunnistamaan voi lähteä yksin tai kaverin kanssa. Jos metsään meno kiinnostaa, mutta arveluttaa, pyydä apua pidempään suunnistaneilta tai ota yhteyttä seuran aktiiveihin.

 

Suunnistuspuvut poistohintaan

Asu  vain 15 euroa. Irtohousuja ja puseroita 10 euroa. Asuja voi kysyä Nurmelalta tai ilmoittaa tarpeesta iltarastien yhteydessä.

 

Tervetuloa suunnistamaan hyvässä seurassa!

 

 

Hippo-suunnistus ja alkeiskurssi

Tässä vaiheessa kurssin järjestämisestä ei ole vielä sovittu.

 

Emit kalusto