Suunnistus

Suunnistus iltarasteilla

Urjalan Urheilijoiden iltarastit alkavat huhtikuussa ja jatkuvat syksyn hämärtyviin iltoihin asti. Jaoston toiveena on edistää pitkäaikaista perinnettä suunnistuksen parissa. Kilpailutoimintaa on hyvin vähän, joten pyrimme käyttämään iltarasteilta saatavat tuotot pääosin iltarastien pyörittämiseen. Jäsenmaksu menee pääseuralle, joten jos haluat tukea toimintaamme, voit antaa lahjoituksesi alempana olevalle tilille.

 

Smartum ja ePassi käy maksuvälineenä iltarasteilla

Tapahtumia on keskiviikkoisin huhtikuun puolestavälistä alkaen syksyyn asti. Kalenteri on päivitettynä Kauko Keräsen kotisivuilla. Urjalan Sanomat julkaisee iltarastitiedot lehdessä viikottain.

Kaukon sivut löytyvät osoitteesta www.kaukokeranen.profiili.fi/suunnistus/kalenteri2020/

Voit myös klikata rastilippua oikealta>>>

Karttamaksu

Maksu on aikuisilta 5€, leimauskortti 3€. Alle 16-vuotiailta ei peritä karttamaksua. Emit-kotin vuokra on 2€ alle 16-vuotiailta.

Vuoden 2020 kausimaksu on yhdelle 60€ ja perheelle 85€.

Uusi emit-leimauskortti maksaa 70-84 euroa. Vanhojen korttien käyttöikä lähenee loppuaan.

Kaikki maksut, myös kannatusmaksut, voi maksaa tilille FI0754884340002569 .

Emit -kortti

Suosittelemme oman Emit-kortin hankintaa. Vuokra on aikuisilta 3 euroa, lapsilta 2 euroa (alle 16 v.). Hukattu kortti on korvattava, maksu 40 euroa.

Melkein uusia kortteja voi ostaa Jukalta 60 euroa ( puh. 050 594 0107) tai Suunnistajan kaupasta; Linkki: https://www.suunnistajankauppa.fi

Huom. Vanha leimasin saattaa ilmoittaa virheitä ltarasteilla.

 

Suunnistuspuvut poistohintaan

Asu  vain 15 euroa. Irtohousuja ja puseroita 10 euroa.

Asuja voi kysyä Nurmelalta tai ilmoittaa tarpeesta iltarastien yhteydessä.

 

Mitä mukaan suunnistuksiin?

Maastokengät tai -saappaat, metsävaatteet jotka sopivat likuntaan. Kompassi, jos haluat käyttää sitä. Tasaraha ja muovi karttaa varten. Tarkista tapahtumapaikka netistä tai lehdestä. Tieto ohjaa sinut opastuksen alkuun, siitä eteenpäin seuraa opasteita. Opasteina käytetään yleensä rastilippuja. Paikan päällä saat ostaa kartan ja rastimääritteet, lainakortin leimausta varten ja muut ohjeet.

Suunnistamaan voi lähteä yksin tai kaverin kanssa. Jos metsään meno kiinnostaa, mutta arveluttaa, pyydä apua pidempään suunnistaneilta tai ota yhteyttä seuran jäseniin. ,

Tervetuloa suunnistamaan hyvässä seurassa!

 

Klikkaa kuvaa ---------->
Linkki Kauko Keräsen tulossivuille, klikkaa kuvaa:
Ale!