Ajankohtaista

Ma 25.9.23:

Syksy on saapunut ja kesän kilpailut on ohi. Talven sisätreenikausi alkaa 4-7v viikolla 42, muilla viikolla 43, mutta sitä ennen harjoitellaan joidenkin ryhmien kanssa urheilukentällä pari viikkoa. Poikkeuksena 4-6v joilla taukoa viikkoon 42 saakka. 

Katso talvikauden aikataulut kohdasta "Harjoitusryhmät ja aikataulut"

Huom! uusi lisenssikausi on alkanut 1.10.2023. Muistakaa ostaa lisenssi hyvissä ajoin jo harjoituskaudelle (vakuutus tärkeä harjoituksissa!) ja varsinkin mikäli on intoa osallitua hallikauden kilpailuihin (ilman lisenssiä ei voi kilpailla).

Terveiset lisenssivastaavaltamme Henna Paijalta:

"SUL on siirtänyt yleisurheilulisenssit Suomisport-palveluun (mm.tietoturva taataan tällä järjestelmällä paremmin) ja nyt ihan jokaisen tulisi käydä rekisteröitymässä tuohon palveluun osoitteessa www.suomisport.fi. Isot urhelijat voivat rekisteröityä tänne itse ja muutoin huoltajat hoitavat tämän ja käyvät "lisää huollettava" -kohdassa täyttämässä urheilijan tiedot.

Rekisteröitymisen jälkeen voit tehdä lisenssioston suoraan palvelussa "haluatko ostaa lisenssin" -kohdasta (lisenssi-lapselleni-yleisurheilu).

Valmista, ja eikun kisaamaan ja treenaamaan :)  "

Hennalta saa lisätietoja, ja hän auttaa mieluusti, mikäli herää kysyttävää.Syksy saapuu…


Tervehdys koteihin! Vilkas yleisurheilukesä alkaa olla takanapäin. Isompina tapahtumina osalla porukasta on vielä Seuracupin finaali Laitilassa 4.9. ja maastoviestit Lempäälässä 23.9., kaikille halukkaille 9 – 13 -vuotiaille on sisulisäottelut Tampereella 18.9. Urjalan kentällä kisataan vielä ainakin maastojuoksukilpailut 7.9. Tästä tulee ja on tullutkin jo erillistä informaatiota.

Kesä on ollut jälleen kerran ikimuistoinen kaikkine tapahtumineen. Kentillä on nähty jälleen huippusuorituksia, venymisiä ja pettymyksen karvasta kalkkia. Kaikki kokemukset kuitenkin kasvattavat.

Harjoituskausi jatkuu vielä isompien harrastajien kanssa ulkona. Ennen sisälle siirtymistä pidetään pieni hengähdystauko ja sen jälkeen jatketaan entistä suuremmalla innolla. Talvikaudella toivomme toki isoa osanottajajoukkoa harjoituksiin, mutta ensisijaisesti kannustamme harrastamaan kaikenlaisia talvilajeja aktiivisesti ja toivomme näkevämme urheilijat kanssamme viimeistään ensi keväänä, kun yleisurheilukausi taas pyörähtää käyntiin.


Haluan tässä vaiheessa kiittää juuri sinua, oletpa sitten urheilija, huoltaja, toimitsija, sponsori, ohjaaja tai joku muu, joka on mahdollistanut urheilukesän onnistumisen. Alla pienet kiitossanat.


Hei Urheilija!

Haluamme kiittää sinua koko kaudesta. Olet ollut tärkeä osa kokonaisuutta. On ollut ilo katsoa onnistumisiasi. Kesän aikana on kuultu riemun kiljahduksia ja ilohuutoja. Kiitos myös, että olet antanut meidän pyyhkiä pettymyksen kyyneliä poskiltasi sellaisena hetkenä, kun hommat eivät ole kulkeneet niin kuin odotit. On ollut sykähdyttävää huomata, kuinka olet ylittänyt itsesi. Toivomme sinulle roppakaupalla liikunnan riemua, uusia onnistumisia, ystävien kanssa jaettuja hetkiä ja luottoa omaan tekemiseen. Meidän silmissämme olet voittaja ja sankari. Kiitos.

Terv. Ohjaajat


Hei valmentaja/ohjaaja!

Haluan kiittää sinua tästä kaudesta. Olen voinut luottavaisin mielin jättää eri ryhmät käsiinne. Olette hoitaneet oman tonttinne vastuullisesti ja innostuneesti. Kiitos jokaisesta kannustavasta sanasta, jonka olet urheilijalle antanut. Kiitos antamastasi positiivisesta palautteesta. Kiitos hymyistä, ilosta ja hyvästä fiiliksestä, jonka olet joka kerta tuonut harjoituksiin mukanasi. Toivottavasti tapaan ensi kesänäkin iloiset kasvosi.

Terv. Johanna


Hei huoltaja!

Kiitos, että olet ollut ohjaamassa lastasi liikunnallisen harrastuksen pariin. Kiitos, että olet kiikuttanut häntä harjoituksiin ja kilpailuihin, vaikka se ei aina olisikaan sopinut omiin aikatauluihisi. Kiitos, kun olet tullut toimitsijaksi kilpailuihin ja omalta osaltasi edesauttanut Urjun kilpailujen järjestämistä. Kiitos, että olet kiinnostunut lapsesi harrastuksesta. Kaikki tämä tulee kantamaan myöhemmin elämässä hedelmää.


Hei Urjun sponsori ja tukija!

Kiitos tuestasi nuorisourheilun hyväksi. Olemme tänäkin vuonna voineet tukea eri tavoin lasten ja nuorten harjoittelua ja kilpailemista. Olemme voineet hankkia erilaisia harjoitusvälineitä ja kouluttaa ohjaajiamme entistä ammattitaitoisemmiksi. Jokainen maksamanne euro on käytetty Urjun nuorisoon. Teidän avullanne voimme pitää myös urheilukoulumaksut pieninä, jolloin kenenkään harrastaminen ei voi jäädä siitä kiinni.


Hei toimihenkilö!

Olet jälleen mahdollistanut loistavan kilpailukauden. Urjun kisoilla on hyvä maine, eikä se kokenut säröjä tänäkään kesänä. On hienoa olla tällaisen urheiluperheen jäsen. On hienoa olla yhtenä palikkana tässä suuressa kokonaisuudessa mahdollistamassa urheileville lapsille ja nuorille yhtä lailla onnistumisten kuin pettymystenkin kokemuksia. Molempien harjoittelu on turvallista tuttujen ihmisten kanssa tutussa ympäristössä. Kiitos panoksestasi tässä monimuotoisessa paletissa!


Mukavaa syksyä!

Terv. Johanna