Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen

Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen 

Vuoden 2023 yu-kouluun ilmoittautumislomake löytyy tältä sivulta. Katso lomakkeen alta myös erillinen kilpailulisenssiohje. Nyt hankittava kilpailulisenssi on voimassa 9/2024 saakka. Lisenssi kannattaa hankkia heti, vaikkei kävisikään talven kilpailuissa, sillä lisenssiin sisältyvä vakuutus on tärkeä myös harjoituksissa. 

lImoittautuminen yu-kouluun onnistuu näppärästi netissä. Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä. Alta löydät maksuohjeet. 

Urheilukoulumaksu suoritetaan 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta Urjalan Urheilijoiden tilille FI50 5494 0920 2328 42, viestiin teksti urheilukoulu sekä urheilijan nimi ja syntymävuosi.

Yleisurheilukouluryhmät  ja hinnat näet tällä sivulla. Ikärajat eivät ole tiukkoja, lapsi voidaan siirtää nuorempien tai vanhempien ryhmään. 

Mikäli ilmoitat urheilijan vain talvikaudelle (lokakuu 2023-huhtikuu 2024), maksut ovat pienemmät ja sivun vasemmalla palstalla näkyvät nuokin hinnat. Laskun viestikenttään voi tuolloin kirjoittaa urheilijan nimen ja "talvikausi 23-24". 

Yu-kouluun saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman maksuja.

Ilmoittautumislomake

Yleisurheiluryhmä
Urheilijan kuvan saa julkaista lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa

Mikäli sinulla ei ole vielä kilpailulisenssiä, sen voi ostaa Suomisportista. Nyt hankittava lisenssi on voimassa 30.9.2024 saakka.


Lisätietoja lisenssistä ja Sporttiturvasta:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/


Terveiset lisenssivastaavaltamme Henna Paijalta:

"SUL on siirtänyt yleisurheilulisenssit Suomisport-palveluun (mm.tietoturva taataan tällä järjestelmällä paremmin) ja nyt ihan jokaisen tulisi käydä rekisteröitymässä tuohon palveluun osoitteessa www.suomisport.fi. Isot urhelijat voivat rekisteröityä tänne itse ja muutoin huoltajat hoitavat tämän ja käyvät "lisää huollettava" -kohdassa täyttämässä urheilijan tiedot.

-Rekisteröitymisen jälkeen lisenssioston voi tehdä suoraan palvelussa "haluatko ostaa lisenssin" -kohdasta (lisenssi-lapselleni-yleisurheilu).

Valmista, ja eikun kisaamaan ja treenaamaan :)  "

Hennalta saa lisätietoja, ja hän auttaa mieluusti, mikäli herää kysyttävää.