Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen

Mikäli ilmoittaudut mukaan vasta talvikaudelle 2022-2023 (alkaen lokakuu 2022), hinta on alle 12v 20 euroa (+kilpailulisenssi itse hankittuna 10 tai 20eur iästä riippuen Suomisportin kautta) ja 12v ja sitä vanhemmilta 50 euroa.

Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen (v. 2023 lomake tulossa!)

Vuoden 2022 yu-kouluun ilmoittautumislomake löytyy tältä sivulta. Katso lomakkeen alta myös erillinen kilpailulisenssiohje. Mikäli lapselle on hankittu kilpailulisenssi syksyllä 2021, se on voimassa 9/2022 saakka, ja erillisiä toimenpiteitä sen suhteen ei tarvitse tehdä. Mikäli lapsi tulee toimintaan uutena mukaan, eikä lisenssiä vielä ole, löydät ohjeet lisenssin hankkimiseen sivun alaosasta.

lImoittautuminen yu-kouluun onnistuu näppärästi netissä. Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä. Saat paluuviestinä kuittauksen sähköpostiisi, jolloin ilmoittautuminen on onnistunut. Samassa viestissä on myös maksuohjeet

Urheilukoulumaksu suoritetaan 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta Urjalan Urheilijoiden tilille FI50 5494 0920 2328 42, viestiin teksti urheilukoulu sekä urheilijan nimi ja syntymävuosi.
 

Yleisurheilukouluryhmät  ja hinnat näet tällä sivulla vasemmalla palstalla. Ikärajat eivät ole tiukkoja, lapsi voidaan siirtää nuorempien tai vanhempien ryhmään.

Mikäli ilmoitat urheilijan vain talvikaudelle (lokakuu 2022-huhtikuu 2023), maksut ovat pienemmät ja sivun vasemmalla palstalla näkyvät nuokin hinnat. Laskun viestikenttään voi tuolloin kirjoittaa urheilijan nimen ja "talvikausi 22-23". 

Yu-kouluun saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman maksuja.

Mikäli sinulla ei ole vielä kilpailulisenssiä, sen voi ostaa Suomisportista. Nyt hankittava lisenssi on voimassa 30.9.2023 saakka.


Lisätietoja lisenssistä ja Sporttiturvasta:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/


Terveiset lisenssivastaavaltamme Henna Paijalta:

"SUL on siirtänyt yleisurheilulisenssit Suomisport-palveluun (mm.tietoturva taataan tällä järjestelmällä paremmin) ja nyt ihan jokaisen tulisi käydä rekisteröitymässä tuohon palveluun osoitteessa www.suomisport.fi. Isot urhelijat voivat rekisteröityä tänne itse ja muutoin huoltajat hoitavat tämän ja käyvät "lisää huollettava" -kohdassa täyttämässä urheilijan tiedot.

-Rekisteröitymisen jälkeen lisenssioston voi tehdä suoraan palvelussa "haluatko ostaa lisenssin" -kohdasta (lisenssi-lapselleni-yleisurheilu).

Valmista, ja eikun kisaamaan ja treenaamaan :)  "

Hennalta saa lisätietoja, ja hän auttaa mieluusti, mikäli herää kysyttävää.