Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen

Yleisurheilukouluun ilmoittautuminen 

Vuoden 2024 yu-kouluun ilmoittautumislomake löytyy tältä sivulta. Katso lomakkeen alta myös erillinen kilpailulisenssiohje. Nyt hankittava kilpailulisenssi on voimassa 9/2024 saakka. Lisenssin hankkiminen on edellytys kilpailuissa ja harjoituksissa käymiselle. Lisenssi sisältää Sporttiturva-vakuutuksen 13-vuotiaaksi asti. Muistathan käydä täyttämässä myös jäsenlomakkeen näillä nettisivuilla. Lomaketta ei tarvitse täyttää kuin kerran, sen jälkeen lasku tulee jäsenrekisteristä vuosittain. Olisi toivottavaa, että kaikki jotka ovat tavalla tai toisella mukana seuran toiminnassa,  olisivat myös seuran jäseniä. Toki kannatuksen vuoksi jäsenyyden voi myös maksaa. 

lImoittautuminen yu-kouluun onnistuu näppärästi netissä. Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä. Alta löydät maksuohjeet. Ohjeet tulevat myös sähköpostiin kuittauksena ilmoittautumisesta. 

Urheilukoulumaksu suoritetaan 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta Urjalan Urheilijoiden tilille FI50 5494 0920 2328 42, viestiin teksti urheilukoulu sekä urheilijan nimi ja syntymävuosi.

Yleisurheilukouluryhmät  ja hinnat näet tällä sivulla. Ikärajat eivät ole tiukkoja, lapsi voidaan siirtää nuorempien tai vanhempien ryhmään. 

Mikäli ilmoitat urheilijan vain kesäkaudelle (toukokuu 2024-syyskuu 2024), maksut ovat pienemmät ja sivun vasemmalla palstalla näkyvät nuokin hinnat. Laskun viestikenttään voi tuolloin kirjoittaa urheilijan nimen ja "kesäkausi 2024". 

Yu-kouluun saa käydä tutustumassa kaksi kertaa ilman maksuja.

Ilmoittautumislomake

Yleisurheiluryhmä
Huoltajan puhelinnumeron saa liittää whatsapp-ryhmään (suositeltavaa)
Urheilijan kuvan saa julkaista lehdessä sekä sosiaalisessa mediassa

Mikäli sinulla ei ole vielä kilpailulisenssiä, sen voi ostaa Suomisportista. Kannattaa myös ladata Suomisport-sovellus. Nyt hankittava lisenssi on voimassa 30.9.2024 saakka.


Lisätietoja lisenssistä ja Sporttiturvasta:

https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/


Terveiset lisenssivastaavaltamme Henna Paijalta:

"SUL on siirtänyt yleisurheilulisenssit Suomisport-palveluun (mm.tietoturva taataan tällä järjestelmällä paremmin) ja nyt ihan jokaisen tulisi käydä rekisteröitymässä tuohon palveluun osoitteessa www.suomisport.fi tai Suomisport-sovelluksessa. Isot urhelijat voivat rekisteröityä tänne itse ja muutoin huoltajat hoitavat tämän ja käyvät "lisää huollettava" -kohdassa täyttämässä urheilijan tiedot.

-Rekisteröitymisen jälkeen lisenssioston voi tehdä suoraan palvelussa "haluatko ostaa lisenssin" -kohdasta (lisenssi-lapselleni-yleisurheilu).

Valmista, ja eikun kisaamaan ja treenaamaan :)  "

Hennalta saa lisätietoja, ja hän auttaa mieluusti, mikäli herää kysyttävää.