Kunniakierros

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti tänä vuonna jo 43. kerran. Urjalan Urheilijat osallistuvat jälleen kunniakierrokseen ja se järjestetään urheilukentällä 4.6. klo 17:30. Kampanjan tuotto käytetään nuorten yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja Suomen Urheiluliitossa.  Kunniakierroksen ideana on haastaa urheilijat ja seuraväki keräämään tukijoita yrityksistä ja yksityishenkilöistä. Tukijoita voi kerätä koko Suomen alueelta, eikä kerääminenkään edellytä Urjalan Urheilijoihin kuulumista. Nämä tukijat mahdollistavat meillä UrjU:ssa esimerkiksi kohtuuhintaiset urheilukoulumaksut, leiritykset, kisamatkat ja oman laadukkaan kilpailutoiminnan.

Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan 4.6. Tapahtumaa voi osallistua kuka vaan kiertämällä kenttää tunnin ajan juosten tai kävellen.

Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma kertamaksuna on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Tukija voi myös asettaa niin sanotun kierrosmaksun, jolloin lasketaan urheilijan kiertämät kierrokset kentän ympäri tunnin ajalta ja tämän mukaan lähetetään lasku tukijalle. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Jos haluat tukea Urjalan Urheilijoita, voit ottaa yhteyttä nuoreen urheilijaan tai  täyttää videon alapuolelta löytyvän tukilomakkeen.


Lähde mukaan keräämään seuralle varoja! Nyt on tärkeää saada kaikki liikkeelle!

Ps. Viime vuonna kerättiin 4565,50 €, eiköhän pistetä tänä vuonna paremmaksi.

Lisätietoja


YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tällä lomakkeella voit antaa tukesi UrjU:n Kunniakierrokseen

Tukija on
Kertamaksu (valitse muu summa jos haluat muun hintaisen kertamaksun tai kierrosmaksun ja täytä summa alapuolelle)

Valitsemalla kertamaksun, maksat haluamasi kiinteän summan (minimi 15 €)

Valitsemalla kierrosmaksun, maksat jokaisesta kerääjän kiertämästä kierroksesta haluamasi summan (esim.  tukisumma 1€/kierros, kerääjä kiertää 25 kierrosta, tukija maksaa 25 x 1€ = 25€)