Yleisurheilu

Muistakaa käydä täyttämässä UrjU:n jäsenlomake! 

 

UrjU maksaa lisenssin kaikille kausimaksun (tai sisäkausimaksun) suorittaneille jäsenille. Vakuutus kuuluu automaattisesti vuonna 2007 syntyneille ja sitä nuoremmille treenaajille. Vuonna 2006 syntyneille ja vanhemmille maksetaan vain lisenssi ja vakuutuksen voi erikseen näin halutessaan ostaa SUL:n sivuilta. 

Lisätietoa

 

UrjU:n jäsenyys on siis edellytys lisenssille ja vakuutukselle ja myös seuran edustamiselle kisoissa. Treeneissä voi omalla vastuulla ja vakuutuksella toki käydä muutoinkin, jos ei jostain syystä haluaisi olla seuran jäsen eikä edustaa seuraa kilpailuissa. Jäsenmaksu on alle 20-vuotiailta 10e ja yli 20-vuotiailta 15e ja se laskutetaan jossain kohtaa kautta. 

 

Jotta UrjU voi toimia tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti, niin nyt olisi tärkeää, että kaikki jäseneksi haluavat lapset, nuoret, aikuiset jne. käyvät täyttämässä nettisivujen etusivulta jäsenhakemuksen. Tämä koskee myös jo aiemmin toiminnassa mukana olleita.

 

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

3-otteluissa tänään tulessa Miina, Aliina, Julia, Anni ja Fanni! Hyvä tytöt!! #yu #moniottelut

Henkilön Urjalan Urheilijat (@urjalanurheilijat) jakama julkaisu

Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät seuran valitsemalla osa-alueella. Osa-alueita on kolme: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheilijat (sininen tähtimerkki).