Yleisurheilu

Muistakaa käydä täyttämässä UrjU:n jäsenlomake! 

 

UrjU maksaa lisenssin kaikille kausimaksun (tai sisäkausimaksun) suorittaneille jäsenille. Vakuutus kuuluu automaattisesti vuonna 2006 syntyneille ja sitä nuoremmille treenaajille. Vuonna 2005 syntyneille ja vanhemmille maksetaan vain lisenssi ja vakuutuksen voi erikseen näin halutessaan ostaa SUL:n sivuilta. 

Lisätietoa

 

UrjU:n jäsenyys on siis edellytys lisenssille ja vakuutukselle ja myös seuran edustamiselle kisoissa. Treeneissä voi omalla vastuulla ja vakuutuksella toki käydä muutoinkin, jos ei jostain syystä haluaisi olla seuran jäsen eikä edustaa seuraa kilpailuissa. Jäsenmaksu on alle 20-vuotiailta 10e ja yli 20-vuotiailta 15e ja se laskutetaan jossain kohtaa kautta. 

 

Jotta UrjU voi toimia tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti, niin nyt olisi tärkeää, että kaikki jäseneksi haluavat lapset, nuoret, aikuiset jne. käyvät täyttämässä nettisivujen etusivulta jäsenhakemuksen. Tämä koskee myös jo aiemmin toiminnassa mukana olleita.

 

 

Kesä 2018 on kääntynyt syksyksi ja kilpailukausikin on loppumaisillaan. Onkin aika kiittää menneestä kesästä. Keväällä aloitettiin kylissä maastocupilla ja kesän aikana kentällä miteltiin pankkien kisat, kunnanmestaruudet, seuranmestaruudet, viikkokisat, Varstakisat, maastojuoksut ja kierrettiin kunniakierrosta. Kisojen lisäksi järjestettiin lukuisia harjoituksia.

Ylivoimaisesti kesän suurin ja haastavin, mutta samalla antoisin, palkitsevin ja hienoin tapahtumamme oli Seuracupin Mega-sarjan finaali syyskuun ensimmäisenä päivänä. Sen järjestely oli seuralle suuri kunnia, eikä olisi onnistunut ilman seuraväen sitoutumista tähän kauden päätapahtumaan. Samalla kun olemme todella ylpeitä seura-aktiivien työstä ja pyyteettömästä panostuksesta, tunnemme suurta kiitollisuutta 150-vuotiaan Urjalan kunnan, Urjalan Osuuspankin, LC Linnattarien, Lions Club Urjalan, Urjan Varstojen ja kaikkien tapahtumaa tukeneiden tahojen tukeen ja apuun. Koimme, kuinka koko kunta puhalsi yhteen hiileen! Oli hienoa, että saimme tarjota omille ja muiden seurojen nuorille urheilijoille elämyksen suurkisasta, jonka he tulevat aina muistamaan. Ja todella hienoa oli nähdä, miten omat urheilijamme venyivät tässäkin kisassa hienoihin suorituksiin. Yhdessä teimme tästä päivästä ikimuistoisen, yhteistyössä todellakin on voimaa. Videosta ja tästä kuvalinkistä pääsemme vielä nauttimaan tapahtuman tunnelmista. Kiitos kuvaamisesta Air Pic Media Oy ja Joona Paija.

Vielä kerran KIITOS kaikille mukana olleille kaudesta 2018!

 

 

PÄÄTÖSTILAISUUDESSA PALKITUT

 

Sarjojen parhaat:
P15 Joona Paija
T15 Mette Karppanen
P14 Anselmi Jaatinen
P13 Onni Vehmas
T13 Annika Kontio
P12 Juuso Oksanen
T12 Saara Tallbacka
P11 Elias Eskola
T11 Miina Paija
P10 Alexi Westergren
T10 Anni Mäkelä
T9 Fanni Paija
P9 Elmo Vesakoski

Sisulisätyttö Mette Karppanen
Sisulisäpoika Joona Paija

 
A- luokan tulokset (Metsäpalvelu Taikatyö palkitsee):
Anselmi Jaatinen kolmiloikka P14
Mette Karppanen kiekko T15
Elias Eskola kiekko + keihäs P11
Leena Hakala pituus T11
Miina Paija kolmiloikka T11
Peppi Vehmaa kiekko T11
Aliina Koivula kiekko + kuula T11
Anni Mäkelä 1000m kävely T10
Fanni Paija 1000m T9
Lisäksi Metsäpalvelu Taikatyö palkitsi kaikki pm-mitalistit 9-15v sarjoissa
 

Vuoden treenaajat: 
8-9v Onni Mäkinen ja Fanni Paija
10-11v Rasmus Vankka ja Kerttu Kumpulainen
yli 12v Mette Karppanen
 
Vuoden joukkue: SM-kävelyviestijoukkue Aleksi, Markku ja Akseli 
Kunniamaininta maastoviestijoukkueille sekä T11 4x50m viestijoukkueelle Forssan sisulisäviesteissä
 
Vuoden yllytyshullut: Emilia Eskola, Tanja Antila, Elli Maunuksela ja Jenna Kajander
 
SM-kisamenestyjä: Peppi Pohjamies 
 
Paras nuori urheilija: Vera Töppärä
 
Vuoden esikuva: Aleksi Ojala 
 
Maastoviestimenestyjät Superpark-lipuilla: Oskari Sakala, Fanni Paija, Siiri Pohjamies
Maastoviestien arvottu osallistumispalkinto: Onni Vehmas
 
Monipuolinen- kunniamaininta (eniten kilpailtuja eri lajeja v2018) : Elias Eskola

Kunniakerroskerääjä: Laura Sanden

Yle urheilun juttu Aleksista. Ei mitään helppoa luettavaa, mutta antaa aika paljon ajattelemisen aihetta. GO Aleksi GO!!

Koulukiusattu, hakattu ja hyljeksitty poika käveli pakoon kauhujaan – urheilusta löytyi pakotie, joka on vienyt jo olympialaisiin asti: ”Päätin, että minusta tulee vielä jotain”

Aleksi Ojala kuvailee kouluvuosiaan elämänsä hirveimmiksi yhdeksäksi vuodeksi. Urheilu pelasti Suomen parhaan kävelijän, mutta kilpakävely myös pahensi kiusaamista.

 

3-otteluissa tänään tulessa Miina, Aliina, Julia, Anni ja Fanni! Hyvä tytöt!! #yu #moniottelut

Henkilön Urjalan Urheilijat (@urjalanurheilijat) jakama julkaisu